Efficiënter inkopen op basis van kunstmatige intelligentie

Motorparts-online.com is een van onze zusterorganisaties binnen MPO Ventures. Ze exploiteren een platform waarop demontagebedrijven gebruikte en nieuwe onderdelen aanbieden van motorfietsen. Motorparts-online.com bestaat al bijna 20 jaar en heeft ongeveer 200.000 gebruikte motorfiets onderdelen op voorraad liggen. Volgens Motorparts-online.com leert de ervaring dat data goud waard is en dat deze dan ook zo goed mogelijk benut moet worden. Genoeg reden om de stap te maken richting kunstmatige intelligentie.

Lees meer
3 April 2019

Draadloos je koelkast uitlezen met RFID

De laatste vrijdag van september hadden we een R&D dag bij Divtag. Tijdens deze dag werken we aan een fictief maar innovatief project. Deze dag is vooral bedoeld om kennis te maken met nieuwe technieken en te werken aan kennisdeling.

Waarom Divtag ieder kwartaal een R&D dag organiseert is simpel. We hebben een passie voor innovatie en proberen dit te stimuleren. De kennis en ervaring die we hiermee opbouwen, kunnen we later weer in onze dagelijkse projecten verwerken.

Lees meer
9 October 2018

Nieuwe website Divtag

Na enkele maanden van ontwerpen en bouwen kunnen we de Divtag site online plaatsen. De nieuwe website is als een maatwerk project opgebouwd. We maken voor deze site geen gebruik van een standaard CMS maar van de “Wintersmith static site generator”. Dit zorgt ervoor dat de site snel inlaadt en de veiligheid goed te waarborgen is.

Lees meer
10 September 2018

Is uw bedrijf al voorbereid op de AVG?

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van toepassing. Dit betekent dat vanaf deze datum dezelfde privacywetgeving geldt voor de gehele Europese Unie.

Divtag helpt u graag bij de voorbereiding voor de AVG. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze accountmanager. Meer algemene informatie? Alle ins en outs van de AVG kunt u hier bekijken.

Lees meer
16 April 2018

Divtag is verhuisd

Midden in het hart van Brabant, vlakbij de Efteling ligt het dorp Drunen (gemeente Heusden). Goed bereikbaar middels afrit 42 van snelweg A59 tussen ‘s-Hertogenbosch en Waalwijk. Sinds maart 2018 hebben we hier ons intrek genomen in een ruim en mooi verbouwd bedrijfsgebouw. Kenmerkend is de grote open ruimte met lichtkoepel in het midden van het gebouw waardoor er veel daglicht is.

Lees meer
1 April 2018

SSL Certificaat - Wat is het en waarom moet uw website hier aan voldoen?

Een SSL, oftewel Secure Socket Layer, versleutelt het dataverkeer tussen je website en haar bezoekers. We gebruiken inmiddels de derde versie van SSL die eigenlijk Transport Layer Security (TLS) heet. SSL vormde de basis voor TLS, maar de naam SSL wordt echter nog altijd gebruikt als het gaat om het beveiligen van de verbinding.

Lees meer
22 January 2018