Nieuwe website Divtag

Na enkele maanden van ontwerpen en bouwen kunnen we de Divtag site online plaatsen. De nieuwe website is als een maatwerk project opgebouwd. We maken voor deze site geen gebruik van een standaard CMS maar van de “Wintersmith static site generator”. Dit zorgt ervoor dat de site snel inlaadt en de veiligheid goed te waarborgen is.

Lees meer
10 September 2018

Divtag is verhuisd

Midden in het hart van Brabant, vlakbij de Efteling ligt het dorp Drunen (gemeente Heusden). Goed bereikbaar middels afrit 42 van snelweg A59 tussen ‘s-Hertogenbosch en Waalwijk. Sinds maart 2018 hebben we hier ons intrek genomen in een ruim en mooi verbouwd bedrijfsgebouw. Kenmerkend is de grote open ruimte met lichtkoepel in het midden van het gebouw waardoor er veel daglicht is.

Lees meer
1 April 2018

SSL Certificaat - Wat is het en waarom moet uw website hier aan voldoen?

Een SSL, oftewel Secure Socket Layer, versleutelt het dataverkeer tussen je website en haar bezoekers. We gebruiken inmiddels de derde versie van SSL die eigenlijk Transport Layer Security (TLS) heet. SSL vormde de basis voor TLS, maar de naam SSL wordt echter nog altijd gebruikt als het gaat om het beveiligen van de verbinding.

Lees meer
22 January 2018