Wat is Machine Learning?

Wil jij meer te weten komen over machine learning? Wat het is en hoe je het kunt toepassen in je bedrijf? De problemen die je kunt oplossen en welke modellen en algoritmen je daarvoor moet gebruiken? Dan ben je hier op de juiste plek. Zelfs als je nog nooit van machine learning hebt gehoord!

Lees meer
24 October 2019

Hoe je Kunstmatige Intelligentie (AI) kunt toepassen

In de afgelopen jaren is kunstmatige intelligentie (AI) in elke branche in een stroomversnelling geraakt. Gezondheidszorg, transport, productie, logistiek, detailhandel en meer zijn begonnen met op AI gebaseerde applicaties om de productiviteit en prestaties te verbeteren.

Lees meer
12 September 2019

Wat is Kunstmatige Intelligentie?

Wat is kunstmatige intelligentie? Kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence) is iets dat over de laatste jaren steeds meer wordt toegepast, privé en in het bedrijfsleven. Als je op zoek bent naar een eenvoudige uitleg over KI, hoe het is opgebouwd met voorbeelden, ben je hier op de juiste plek!

Lees meer
6 September 2019

Maatwerk Software: Wat moet dat kosten?

Regelmatig krijgen we de vraag “Wat kost het laten ontwikkelen van maatwerk software / applicatie?” En dat is een hele relevante vraag. Organisaties die op zoek zijn naar het optimaliseren/automatiseren van bepaalde processen met behulp van software staan vaak voor de lastige keuze: Gebruiken we een kant-en-klare oplossing of investeren we in maatwerk software. Om een goede keuze te kunnen maken, is het van belang dat je op de hoogte bent wat de kosten zijn van een investering in maatwerk software (‘wat is maatwerk software?’) en wat het daadwerkelijk voor je bedrijf kan betekenen. In deze blog helpen we je graag op weg…

Lees meer
28 August 2019

Divtag Lunch Pasta Pesto

Iedere woensdag of vrijdag (per kwartaal is dit afwisselend) zorgen Nick en Orin voor een warme maaltijd. Wil je een keer mee-eten? Of wil je het recept? Neem contact met ons op!

Lees meer
26 August 2019

Hoe agile werken ‘waste’ elimineert en je productief resultaat behaalt.

Er zijn organisaties waar meerdere medewerkers, van verschillende afdelingen, gestresst zijn en/of niet toekomen aan de taken die zij uit moeten voeren binnen hun 8-urige werkdag. Dus wordt er wat werk mee naar huis genomen. De eerste keer een uurtje, dan twee uurtjes en voor dat je het weet werk je 3 / 4 avonden per week door tot in de late uurtjes om alles maar rond te krijgen. Op lange termijn heeft dit effect op de prestaties van de persoon en weet je dat het de gemiddelde reactie een ‘zucht’ is als er meer taken, projecten problemen voor doen.

Lees meer
23 August 2019