Nieuwe en gebruikte onderdelen voor uw motor.

Case images

Motorparts-online en Divtag zijn beide een dochteronderneming van MPO-ventures. Al sinds de oprichting van Motorparts-online in 2009 ontwikkelt en beheert Divtag de software.

Motorparts-online is een platform van circa 20 aanbieders die hun onderdelenvoorraad van motorfietsen digitaal invoeren. Het platform verzorgt de online marketing, afhandeling van orders, communicatie en logistiek. Motorparts-online ontzorgt de aanbieders op het gebied van automatisering en E-commerce en kan daardoor aan de bezoekers van de website een groot aanbod onderdelen voor motoren bieden.

De historie van het platform is begonnen bij het ontwikkelen van software voor het digitaliseren van de voorraad van een motorfiets-sloperij. Om de onderdelen online te koop te zetten is een invoermodule ontwikkeld. Na het invoeren van de onderdelen zijn de gegevens gestructureerd beschikbaar in een database. Door aan deze database een webshop met een goed doordachte navigatie te koppelen kunnen bezoekers het totale aanbod eenvoudig doorzoeken. Door de jaren heen is de software van invoeren, orderbeheer en website continu verder doorontwikkeld.

Meer dan eens zijn nieuwe technieken in de afgelopen jaren uitgeprobeerd op de ontwikkeling van het platform. Door experimenten eerst intern uit te voeren kunnen we ervaring opdoen die we later voor klanten van Divtag kunnen inzetten. De kennis die we door de jaren hebben opgedaan met E-commerce en softwareontwikkeling is enorm en deze delen we graag met onze klanten.

U kunt hierbij denken aan thema’s zoals online marketing en social media middels, Google, Facebook of Youtube maar ook aan koppelingen met koeriers zoals UPS, DPD en PostNL. Technieken zoals SEO of SEA en koppelingen met Ebay, Marktplaats en boekhoudpakketten zoals Exact online zijn voor ons als Divtag door de samenwerking met Motorparts-online ook meer dan bekend terrein.

Betrouwbaarheid en beschikbaarheid zijn voor Motorparts-online en alle betrokken partijen van groot belang. Het platform heeft meer dan 195.000 onderdelen online, verzendt wereldwijd meer dan 19.000 pakketten per jaar en ontvangt meer 2500 bezoekers per dag. Divtag heeft als technische partner in onderhoud en ontwikkeling een grote bijdrage geleverd aan het succes geleverd.

Heeft u ook producten te koop? Ongeacht aantallen of omvang van het project, Wij kunnen adviseren en indien nodig maatwerk ontwikkelen voor alle problemen waar standaard software niet de juiste oplossing biedt. Bel ons voor een vrijblijvend gesprek.

Case Graphic
Divtag heeft zich door de jaren bewezen in betrouwbaarheid en kwaliteit van ontwikkelde software wat een grote bijdrage heeft geleverd aan het succes van ons platform.

Arno Klerks

Directeur

Samen met ons de uitdaging aan gaan?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Marnix Huberts
Accountmanager
073 71 14 775
E-mail Marnix