OnlineSchadestaat, berekening en dossiervorming voor letselschades.

Case images

Dit project is een online software oplossing welke is gebouwd naar de input en wensen van ervaren letselschade-experts. De mensen achter OnlineSchadestaat bezitten de kennis van de branche en samen met de productowner van Divtag hebben we de eisen en wensen van dit project vooraf helder uiteengezet. Met deze beschikbare informatie hebben we een software oplossing ontwikkeld die tijd bespaart en een betrouwbaar resultaat geeft voor een gebruiker van het systeem bij het aanmaken en onderhouden van een letselschadedossier.

![Divtag infographic](/img/min/divtag_infographic-02.png)

Het gehele traject kenmerkt zich door de intensieve samenwerking. De mensen achter OnlineSchadestaat werden zo gezegd “kind aan huis” zowel op de oude locatie in Nieuwkuijk als in ons nieuwe pand aan de Thomas Edisonweg in Drunen.

De uitdagingen van dit project liggen bij de beveiliging van het systeem en het werken met privacygevoelige data. De eisen op deze vakgebieden liggen hoog bij verzekeringsmaatschappijen en letselschade advocaten. Na een ontwikkelfase van enkele maanden kan OnlineSchadestaat in zijn eigen omgeving licenties aanmaken en beheren voor de gebruikers van de applicatie. Deze letselschade advocaten, tussenpersonen en verzekeringsmaatschappijen kunnen allemaal werken in een eigen beveiligde omgeving. De letselschade cliënten kunnen indien gewenst ook inloggen om online mee te kijken naar de ontwikkeling van het schadedossier.

Letselschadedossiers kenmerken zich door het grote tijdsbestek van de trajecten en dat is mede de reden waarom OnlineSchadestaat haar gebruikers zoveel te bieden heeft. Het systeem voorziet in meerjarige berekeningen, berekeningen over meerdere kostenposten, periodieke items en rente op rente. Alles wordt geautomatiseerd berekend en de resultaten van de complexe berekeningen zijn snel zichtbaar voor de behandelaar. Jaarlijks wijzigende wettelijke normen en richtlijnen, voorschotten enz. behoren standaard tot het update en onderhoud proces wat OnlineSchadestaat in samenwerking met Divtag voor zijn gebruikers verzorgt.

OnlineSchadestaat wil deze softwareoplossing blijven ontwikkelen en verbeteren waardoor er veel aandacht is voor de samenwerking op lange termijn. Wij willen als Divtag graag als technische partner samenwerken met onze klanten. Deze online applicatie is geheel gebouwd naar idee van de opdrachtgever; een overzichtelijk en betrouwbare applicatie voor dossiervorming en onderhoud van letselschadedossiers. Voor de technische invulling van dit project gebruiken wij, middels een Lean en Scrum ontwikkelproces, het PHP Laravel Framework en Vue.js.

Heeft u ook een idee en bent u benieuwd naar de mogelijkheden om (eigen) software te ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te brainstormen over de mogelijkheden.

Meer informatie over OnlineSchadestaat zelf vindt u hier.

Case Graphic
Met Divtag is onze software op het hoogste niveau gebracht door de inzet van een fantastisch team, niet bang voor complexe processen zoals de calculaties in OnlineSchadestaat.nl.
“In the middle of difficulty lies opportunity” (quote Albert E.)

Henry Dukker

Directeur / Eigenaar

Samen met ons de uitdaging aan gaan?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Marnix Huberts
Accountmanager
073 71 14 775
E-mail Marnix