Rotim is al bijna veertig jaar importeur van bulk grondstoffen uit diverse landen die toegepast worden in de waterbouw, wegenbouw, betonindustrie, parken, spoorwegen en industriële productieprocessen. Deze markt in constant in beweging, hoe gaat zo’n bedrijf nou om met al die veranderingen?

Case images

Rotim kenmerkt zich als een kleine dynamische organisatie die door te luisteren naar de vragen uit de markt en met haar creativiteit en gedrevenheid inspeelt op mogelijkheden én verder gaat dan dat. Geen wonder dat zij bij ons terecht kwamen. Divtag zoekt immers graag samen met de klant naar oplossingen, ideeën, functionaliteit en vormgeving.

Zij wilden graag een nieuwe website. Een eyecatcher, met mooie foto’s, een aantal daarvan is zelfs gemaakt door een eigen personeelslid van Rotim! Uiteraard is voldoende ruimte voor uitgebreide informatie over het bedrijf, de mogelijkheden en materialen een must. Maar Rotim gaat verder, ook nieuws en een login mogelijkheid stonden op dat wensenlijstje.

Een extern Marketingbureau richtte zich op een uitdagend ontwerp. Een heerlijke opdracht met veel verschillende elementen waar ons Frontend team zich volledig op kon storten. Zo zien wij ze het liefst.

We hebben gekozen voor een custom-made website in Wordpress, geïnstalleerd op Bedrock Boilerplate (voor de kenners, hier meer informatie). Dit maakt de website makkelijker te ontwikkelen en veiliger.

De pagina’s zijn makkelijk te beheren zodat ook toekomstige aanpassingen geen enkel probleem vormen. Andere noemenswaardigheden zijn de opvallende boomstructuur van de site en bijbehorende sticky menu die een leuke uitdaging vormden. Bijzonder zijn ook de werknemers pagina, waar met één klik meer informatie zichtbaar wordt. En niet te vergeten het klantenportaal, waar klanten van Rotim gepersonaliseerde informatie kunnen downloaden. En zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar in plaats daarvan wil ik jullie uitnodigen een kijkje te nemen op de fantastische website van Rotim.

Naast het gebruik van de verschillende technieken was ook de samenwerking met deze klant fantastisch. Het project vroeg om veel persoonlijk contact, soms snel schakelen en samen nadenken over het beste resultaat. Dit intensieve contact in de driehoek van klant - marketingbureau en ons werkte erg prettig.

De website van Rotim ging live in juli 2018. Daag ons ook uit om samen oplossingen te zoeken, mogelijkheden te creëren en daarmee de wereld beter en mooier te maken.

Case Graphic
Divtag; gedreven, systematisch, consciëntieus, een plezier om mee samen te werken!

Edo Heslinga

Directeur

Samen met ons de uitdaging aan gaan?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Marnix Huberts
Accountmanager
073 71 14 775
E-mail Marnix