Onze projectaanpak

Strategie

Strategie

Ieder project begint met het maken van een plan. Heldere doelstellingen formuleren en deze omzetten naar meetbare en haalbare deadlines, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Ontwerp

Ontwerp

In de ontwerpfase houden we ons bezig met concept- en productontwikkeling. Via een ontwerp ontwikkelen we enkele schermen die een goed beeld geven van de applicatie of website.

Bouw

Bouw

In de bouwfase hanteren we een agile werkwijze, waarbij we werken met teams van creatieven, ontwikkelaars en beheerders. De beste resultaten worden bereikt als deze disciplines echt samenwerken.

Groei

Groei

Het echte spel wordt pas gespeeld na de livegang van een project. Deze doorontwikkeling speelt in op veranderd klantgedrag, nieuwe technische mogelijkheden, maar ook wensen van de eindgebruiker.

Meer over onze organisatie

Divtag is een jonge, snelgroeiende, dynamische organisatie. Ons ambitieus, professioneel en getalenteerd team ontwikkelt websites, webshops, online en mobiele applicaties.

Divtag richt zich met name op de high-end market voor middelgrote tot grote bedrijven en projecten. Wij werken als een multidisciplinair Scrum team aan de projecten van morgen.