Platformkeuze

Platformkeuze

Een belangrijke stap naar een succesvolle e-commerce oplossing is de keuze voor het juiste platform. Onze jarenlange ervaring diverse e-commerce systemen helpt u om op basis van uw wensen en eisen altijd een passende oplossing te vinden. Door gebruik te maken van bewezen open-source systemen staat uw bezoeker centraal in ons project. Daarnaast kan ons team van specialisten altijd een passende oplossing ontwikkelen als deze met de standaard software niet afdoende wordt ondersteund.

Integratie backend systemen

Intergratie backend systemen

Een succesvolle e-commerce oplossing is vaak meer dan het inrichten van de webshop. Voorraad, boekhouding en advertentiekanalen aansturen behoren tevens tot het uitwerken van de oplossing. Afhankelijk van uw wensen kan ons team van specialisten meedenken in de automatiseringswensen van uw organisatie.

Doorontwikkeling en optimalisatie

Doorontwikkeling en optimalisatie

Een goede webshop is continu in ontwikkeling. Nieuwe mogelijkheden om de gebruiker nog beter te voorzien en een webshop die makkelijk in contact kan komen en blijven met haar publiek. Samen stellen we een meerjarenplan op om uw online business te vergroten en uw automatisering verder te optimaliseren. Daarnaast blijven wij continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van uw e-commerce platform waardoor stabiliteit en veiligheid gewaarborgd kunnen worden.