Concept

Concept

Van idee of boodschap naar een werkende oplossing. Ons team kan u van A tot Z begeleiden in de ontwikkeling van uw nieuwe website. Ongeacht wat de boodschap is. Naast een vast team van ervaren ontwikkelaars kunnen wij ook gebruik maken van ons brede netwerk als we de expertise niet zelf in huis hebben. Denk hierbij aan videobewerking, SEO- & SEA activiteiten of social media campagnes.

Op maat ontwikkeld

Op maat ontwikkeld

Al onze websites worden op maat voor u ontwikkeld. Zo komt uw idee of identiteit het beste tot zijn recht. Onze grafische vormgevers luisteren naar uw verhaal en toveren dit om tot een spetterend design. Uiteraard stellen we daarbij de bezoeker voorop. Een website van Divtag is niet alleen een streling voor het oog, maar ook een ​solide en doordachte oplossing voor de eindgebruiker.

Geschikt voor ieder apparaat

Geschikt voor ieder apparaat

Vandaag de dag wordt uw website niet alleen maar via de desktop computer bekeken. Uw website ziet er bij Divtag op ieder apparaat goed uit. Ons team van developers bepaalt in overleg met u, afhankelijk van onder andere doelgroep en beschikbaar budget, welke apparaten dit zijn. Dient uw website ook te werken op een smartwatch? Vandaag wellicht nog niet maar in de toekomst kunnen dit soort wensen bij u ​ontstaan. Het is dan goed om te weten dat ook hier Divtag u prima in kan ondersteunen.

Gebruiksvriendelijk CMS

Gebruiksvriendelijk CMS

Niet alleen de bezoeker van uw website is belangrijk voor ons. Ook de content beheerders van uw website zullen blij zijn met de gebruiksvriendelijke oplossingen die onze specialisten voor u ontwikkelen. Door gebruik te maken van open-source systemen zoals WordPress of Joomla! kunnen wij u krachtige tools leveren voor het beheren van uw website. En indien dat nodig is ontwikkelen wij ook zelf plugins voor deze systemen of gaan we nog een stap verder met een maatwerk CMS in Laravel.​

Doorontwikkeling en onderhoud

Doorontwikkeling en onderhoud

Na livegang van uw website blijven we uw website graag doorontwikkelen en finetunen. Gebruikersstatistieken en nieuwe wensen of inzichten zijn hiervoor de basis en zorgen ervoor dat uw website nog beter tot zijn recht komt. Daarnaast besteden we aandacht aan periodiek onderhoud en updates van uw CMS. Zo blijft uw website altijd up-to-date, veilig en stabiel.