Vacatures

Leuk bij Divtag

Leuke collega's

Divtag bestaat uit een team van jonge gedreven en gepassioneerde ontwikkelaars en andere specialisten. Gewoon leuke collega's.

Open sfeer

We houden allemaal van een geintje op zijn tijd. Door onze open sfeer voelt iedereen zich op zijn gemak en kan daardoor zichzelf zijn.

Elke dag een vrij uur

Persoonlijke ontwikkeling vinden we heel belangrijk. Iedere ontwikkelaar heeft 1 uur per dag vrij in te delen om zijn kennis te vergroten.

Kennisdelen

De kennis die we opdoen delen we met elkaar via zogenaamde kennis sessies. Iedere ontwikkelaar mag zijn eigen thema kiezen.

Vers fruit

We zorgen ook voor de vitamines bij Divtag. Er wordt iedere week vers fruit geleverd door onze lokale groenteboer Luc van Bokhoven.

Flexibele werktijden

Ben je een vroege vogel of juist een dieseltje? Bij Divtag mag je je uren zelf indelen mits daarbij onze dienstverlening niet in gevaar komt.

Benieuwd naar onze cultuur?

Maak kennis met onze kernwaardes en collega's

Sollicitatieprocess

Kennismaken

Een sollicitatie bij Divtag begint altijd met een informele kennismaking. We willen weten wie je bent en wat je drijfveren zijn. Waar wordt jij blij van? Wat wil je in de toekomst? Waar ligt jouw passie? Want alleen die dingen kunnen jou een goede speler in ons team maken.

Inhoudelijk

Oké, oké we zijn natuurlijk ook erg benieuwd in wat je werkelijk kunt. Bij Divtag werken enkel mensen met passie voor het vak. Mensen die blij worden van de kennis die ze kunnen toepassen om klanten en bezoekers te verbazen. Mensen die het naadje van de kous kennen als het neerkomt op online technieken.

Een match!

Samen kijken we of je een goede match bent binnen het huidige Divtag team. Uiteraard moeten we in het begin een beetje aan elkaar wennen maar al snel zul je je thuis voelen bij ons. Een informele organisatie waar hard werken en veel humor hand in hand gaan!