Als Backend developer werk je in een Agile team aan het ontwikkelen van (Laravel framework) websites en applicaties voor onze opdrachtgevers. Je werkt hierbij nauw samen met de opdrachtgevers (product owners), collega front- en backend developers, marketing & business intelligence collega’s.

Jij bent iemand die..

..over ruime Laravel ervaring beschikt. Je ambitie is groter dan enkel het uitwerken van code. Bij voorkeur start je een project met het uitdenken van de architectuur en brengt hierin advies uit naar het projectteam. Geen uitdaging is je hierin te groot. Als Laravel developer zet je je in voor de kwaliteit en kennis binnen het team en vorm je de rechterhand van de senior/lead developer.

Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internettechnologie en je deelt deze kennis graag met collega’s. Je ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige oplossingen binnen de specificaties en denkt resultaatgericht mee in oplossingen voor onze opdrachtgevers. Je bent een teamspeler met goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Neem plaats!

Wie ben je en op welke wijze wil jij een bijdrage leveren aan onze organisatie?

Wij ontvangen graag je CV met daarbij een motivatie. Deze kun je sturen naar Noëlle via vacatures@divtag.nl. Mocht je nog andere vragen hebben aarzel dan niet, stuur ze gerust door naar hetzelfde e-mailadres of bel naar 073-7114775.

Centraal beeld kandidaat

Medior
backend developer
met minimaal 4 jaar
werkervaring.

Ben jij

Probleem oplossend

Zelfstandig

Communicatief vaardig

Top 6 kennis

  1. PHP
  2. Laravel
  3. MySQL
  4. Git
  5. Vue.js
  6. Scrum

Kern competenties

Teamspeler
Klantgericht
Resultaatgericht

Ons team

Enthousiast
Professioneel
Pro actief
Gezellig
Introductie Divtag

Maak kennis met Divtag (onderdeel van MPO Ventures) via dit filmpje.

Arbeidsvoorwaarden

32 - 40 uur

Vrijmibo

Elk kwartaal een R&D dag

Persoonlijke ontwikkeling

Over Divtag

Divtag is een jonge, snelgroeiende, dynamische organisatie. Ons ambitieuze, professionele en getalenteerde team ontwikkelt websites, webshops, online- en mobiele applicaties. Divtag richt zich met name op de high-end markt voor middelgrote- tot grote bedrijven en projecten.

Leuk bij Divtag

Leuke collega's

Divtag bestaat uit een team van jonge gedreven en gepassioneerde ontwikkelaars en andere specialisten. Gewoon leuke collega's.

Open sfeer

We houden allemaal van een geintje op zijn tijd. Door onze open sfeer voelt iedereen zich op zijn gemak en kan daardoor zichzelf zijn.

Elke dag een vrij uur

Persoonlijke ontwikkeling vinden we heel belangrijk. Iedere ontwikkelaar heeft 1 uur per dag vrij in te delen om zijn kennis te vergroten.

Kennisdelen

De kennis die we opdoen delen we met elkaar via zogenaamde kennis sessies. Iedere ontwikkelaar mag zijn eigen thema kiezen.

Vers fruit

We zorgen ook voor de vitamines bij Divtag. Er wordt iedere week vers fruit geleverd door onze lokale groenteboer Luc van Bokhoven.

Flexibele werktijden

Ben je een vroege vogel of juist een dieseltje? Bij Divtag mag je je uren zelf indelen mits daarbij onze dienstverlening niet in gevaar komt.